baneri
Kalendari+garave+2014
Kalendari+garave+2014BMW+i8+n%C3%AB+shitjeGara+e+adrenalin%C3%ABs

Kalendari garave 2014

1) Mars 01-02 Vendi Albania Lloji Gares: Rrethore 2) Mars 15-16 Vendi Albania Lloji Gares: Malore 3) Mars 29-

BMW i8 në shitje

Fabrika e fuqishme e automobilave, BMW, ka shfrytëzuar panairin e makinave IAA 2013 Frankfurt Motor Show për të zbuluar modelin e saj më të ri%2

baner
baner
baner

Vetura24.com

Gjeni veturën tuaj të re!

Bashkohu me ne Facebook dhe Twitter
Video e Dites
Pitbabe