[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Garat në KS - AL.
Prezentime, Diskutime për Autosportin Shqiptar.
Sub Forums: Forum Contains New PostsF.A.S.K / A-Klubet
220 6,084 2014 * Gara - 9 / Prishti...
31-10-2014 04:33 PM
by valo1

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Tuning & ice chat.
Prezentime, Diskutime për Street Race në KS dhe AL etj..
391 12,781 KS TUNING & HOT CARS
20-10-2014 08:18 PM
by eronaldo1
Forum Contains New Posts Aeroporti / Veterniku - HIB
Garat në Aeroport dhe Veternik - HIB
Sub Forums: Forum Contains New PostsVIDEOT
32 10,506 Kerkes per Gara Mercedes ...
15-08-2014 04:12 PM
by m power ///
Forum Contains New Posts Projektet
Tuning & Styling Projekte e forumcave
121 10,928 B18C JDM
02-11-2014 01:58 AM
by andi
Forum Contains New Posts Eventet
Tuning Eventat/ngjarjet në Kosovë dhe Rajon
40 1,956 Prishtina Hard Enduro-21...
21-09-2014 06:49 PM
by QendrimR

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts F1 - enigma

Sub Forums: Forum Contains New PostsVideo klipe, Forum Contains New PostsPrognoza
444 4,061 F1 - kalkulimet per 2 gar...
10-11-2014 10:36 AM
by Lumi

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Moto KS.
Diskutime për Motociklizmin në KS
99 944 A ka dikush pjes per qet ...
22-09-2014 03:36 AM
by valmirkabashi
Forum Contains New Posts Karting KS.
12 248 gara karting ll therand (...
01-06-2013 05:59 PM
by piston
Forum Contains New Posts 4x4 KS.
20 216 BUGGY HUVUR PREDATOR ne s...
19-04-2013 10:00 PM
by art.euroarti
Forum Contains New Posts Klasika KS.
90 1,414 Si behet ri-regjistrimi i...
22-09-2014 05:44 PM
by valmirkabashi
Forum Contains New Posts Automobilizmi në KS
Gjithqka në lidhje me: Rrugët Sigurimet, Dilerët e Autorizar, Servisat, Auto shopet etj...
Sub Forums: Forum Contains New PostsInformacionet për Auto-Bizniset ne Kosovë
121 1,487 Benzina ne KS
22-03-2014 10:20 PM
by Ilegal racing
Forum Contains New Posts Mjeshtri në KS
Mjeshtritë dhe problemet në veturat e juaja.
398 2,837 Shenja autos me trekendes...
31-10-2014 04:39 PM
by valo1

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts WRC / Moto GP / WTCC, etj
186 1,038 TT 2014
07-07-2014 02:46 AM
by albani*

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Garat në shtetet fqinje.
Sensibilizimi i Kampionatit Ballkanik në Auto -Moto Sport
93 1,245 Buzet 33 FIA Hill Climb c...
20-09-2014 09:35 PM
by dikii

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Modelet e Reja
1,394 6,761 Motorri i ri nga VW
12-11-2014 07:54 PM
by valo1
Forum Contains New Posts Klasika
185 926 Top gear @ Frankfurt moto...
12-10-2013 02:13 PM
by wiski
Forum Contains New Posts Tuning
Internacional.
2,246 9,218 1100bhp Nissan Qashqai R
25-07-2014 12:54 AM
by ge.nnc
Forum Contains New Posts Racing
Int.
222 1,036 1970 ALFA ROMEO TIPO 33/3
30-04-2014 03:44 AM
by uneXplained
Forum Contains New Posts Car Audio
Int.
35 256 montimi i monitorave ne a...
23-02-2013 09:55 PM
by art.euroarti
Forum Contains New Posts Per Vetura
Forum i përgjithshëm për vetura
1,067 8,960 Pytje per BMW
05-11-2014 08:09 PM
by ggrraanniitt

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Modelet e Reja / Tuning / Racing / Klasika
99 445 New VW Golf 7 R line
05-09-2013 11:07 AM
by 0rd1

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Antarët
Prezentimi i antarit, dhe veturës së tij
289 3,639 rallye golf
12-07-2014 03:37 AM
by neritan
Forum Contains New Posts Kritikat, lavdatat dhe propozimetë për KS-Motors
me propozimet e juaja ndihmoni punën e ks-motors.com
98 1,318 Kerkoj mendimin tuaj
12-04-2013 09:32 AM
by andi
Forum Contains New Posts Rregullat e forumit.
Reptësisht i ndaluar diskutimi i sporteve me top
2 12 Ndalesa e diskutimeve me ...
07-12-2006 08:07 PM
by abi 101

[-]
Forum Threads Posts Last Post
Forum Contains New Posts Chat
Gjithqka që nuk dini ku me qit, qiteni ktu, me lidhje pa lidhje ose lidhje pa lidhje etj.
1,294 14,100 Diagnoza per vetura
12-10-2014 05:24 PM
by opel c
Forum Contains New Posts Auto Erotics & VIP
937 2,792 Mirmengjesi
26-06-2014 06:14 AM
by dtmbmw
Forum Contains New Posts Recycle Bin
të gjitha postet që fshihen
96 1,116 Gara e Peste Cviljen DEBA...
04-09-2013 11:46 PM
by sel@
Forum Contains New Posts Oferta t'tregëtisë
Shitblerjet të veturave dhe pjesëve
1,471 7,405 Paisje TUNING me porosi: ...
31-10-2014 02:05 PM
by arion
Forum Contains New Posts Links
Llinkat të cilat po na i preferoni.
156 646 Golf Mk1 Rabbit R32 Bi-tu...
26-02-2014 07:08 PM
by Fest
Forum Contains New Posts Video Links
Linkat e video klipeve
Sub Forums: Forum Contains New PostsRacing
1,815 8,939 Shqipet tu e rexh Pezhonn
21-10-2014 08:00 PM
by andi
Forum Contains New Posts Humor
739 4,284 Zingjir a Suxhuk
26-01-2014 01:59 AM
by beli-KS

[-]
Board Statistics
Who's Online [Complete List]
46 users active in the past 15 minutes (1 member, 0 of whom are invisible, and 43 guests).
Baidu, Yahoo!, dtmbmw
Board Statistics
Our members have made a total of 134,502 posts in 15,391 threads.
We currently have 4,477 members registered.
Please welcome our newest member, AlexMasoll
The most users online at one time was 20,762 on 01-01-2000 at 02:08 AM
Mark All Forums Read | Forum Team | Forum Statistics

Forum Contains New Posts
Forum Contains New Posts
Forum Contains No New Posts
Forum Contains No New Posts
Forum is Locked
Forum is Locked